Støjskærm tyvstarter vejprojektet

Byrådet har netop godkendt det endelige projekt for Bering-Beder vejen, og arbejdet med at anlægge vejen kan begynde i starten af 2020.

Arbejdet bliver dog tyvstartet i efteråret med opførelsen af en cirka 400 meter lang støjskærm langs Hovedvejen mod Orholt Allé i Tranbjerg.

”Skærmen er uafhængig af resten af projektet, og derfor kan vi begynde opsætningen tidligere. Andre steder langs vejen laver vi støjvolde af overskudsjord fra projektet, og her er vi af gode grunde nødt til at vente på, at resten af projektet går i gang,” forklarer projektleder Carsten Thomsen.

Glæde i grundejerforeningen

Det er beboere mellem Ingerslevvej og Landevejen, som får glæde af støjskærmen. Grundejerforeningen Ingerslevvej har derfor været med til at justere den endelige placering.

”Vi har fået støjskærmen præcis, som vi gerne vil have den. For os er det dejligt, at den kommer op allerede nu, da den også vil dæmpe lyden fra de store maskiner, som kommer til at arbejde på vejen,” siger Michel Larsen, formand for grundejerforeningen Ingerslevvej.

Forventningen er, at støjskærmen er opsat inden udgangen af 2019.