Vi bygger Bering-Beder vejen

Entreprenørvirksomheden M.J. Eriksson har mange års erfaring med store vejprojekter, som i sagens natur påvirker trafikanter og beboeres dagligdagDerfor er vi også meget opmærksomme på, at anlægget af Bering-Beder vejen berører mange borgere og lodsejere. 

- Vi gør meget ud af at forklare, hvad det præcist er, der skal laves på arealerne og hvornår, men vi kan desværre ikke undgå, at vores vej- og anlægsarbejde generer særligt beboerne i nærområdet. Derfor bruger vi også meget tid på at informere og advisere de berørte lodsejere, inden vi går i gang med at arbejde på deres arealer, siger projektingeniør Jimmy Hansen fra M.J. Eriksson og påpeger: 

Det er også vigtigt, at lodsejerne får sat ansigt på os, der bygger Bering-Beder vejen, inden vi kommer rullende med vores store maskiner. Det fremmer dialogen, og så ved de, hvem de skal kontakte, hvis der opstår noget utilsigtet, eller de har spørgsmål til projektet. 

M.J. Eriksson står også for omlægningen af trafikken i hele anlægsperioden, så beboere og trafikanter trygt kan færdes ved og sikkert passere vej- og anlægsarbejderne. 

I første omgang lukker vi krydset Hovedvejen/Hovvejen/Torshøjvej den 1. september. Det vil medføre en del omkørsel for trafikanterne og skabe forlænget rejsetid for de fleste. Men vi gør vores bedste for, at det kommer til at glide så nemt som muligt.
Jimmy Hansen, M.J. Eriksson

Billeder og tekst af M.J. Eriksson