Oddervej lukkes i en uge

Det har regnet meget i Aarhus de sidste par uger. Så meget, at en del af Oddervej er blevet forvandlet til en stor sø. Vandet er nu væk fra vejen, og der laves nu den permanente løsning, så fremtidige søer på Oddervej undgås. Det betyder, at Aarhus Kommune er nødt til at lukke en del af vejen i en lille uges tid.

Vi opfordrer aarhusianerne til at finde alternative ruter der ikke går igennem Beder og Malling og helt overordnet at undgå Oddervej, mens vi arbejder på vejen. Kør hjemmefra i god tid eller tag en hjemmearbejdsdag, hvis det er muligt. Det kan nemlig ikke undgås, at der kommer lidt kø, mens vi arbejder.
Carsten Thomsen, projektleder, Aarhus Kommune

Siden det store regnskyl 15. september har Aarhus Kommune pumpet vand væk fra vejen.

Vejret bestemmer tidsplanen

Den permanente løsning kommer i form af en stor ledning, som skal graves ned i jorden. Ledningen skal kunne lede store mængder vand væk fra vejen.

Det har hele tiden været planen, at vi skulle indbygge en ny og større ledning. Efter tidsplanen skulle arbejdet med ledningen være gjort senere, men nu blev det altså vejret, der bestemte, hvornår vi gik i gang.
Carsten Thomsen, projektleder, Aarhus Kommune

Arbejdet med ledningen går i gang 29. september og forventes at være færdigt 5. oktober. Der bliver sat skilte op med opfordring til at køre andre ruter end Oddervej.

Se omkørsel, hvis du kommer fra syd

Se omkørsel, hvis du kommer fra nord

Se afspærringen på et kort